Προϊόντα

Τσιπούρα (Sparus aurata )

Η τσιπούρα είναι ένα ψάρι της οικογένειας των Σπαριδών που ζεί στη Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Η τσιπούρα μαζί με το λαβράκι από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκουν στα πιο πολύτιμα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσια στα λιπαρά οξέα και ω-3. Είναι ένα από τα κύρια ψάρια που εκτρέφονται σε ιχθυοκαλλιέργειες και το πιο εκτρεφόμενο είδος της Μεσογείου.

Λαβράκι(Dicentrarchus labrax)

Το λαβράκι είναι ψάρι της οικογένειας των Μορονίδων, που απαντάται στη Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Το λαβράκι μαζί με την τσιπούρα, από πλευράς διατροφικής αξίας, ανήκουν στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσια στα λιπαρά οξέα ω-3.Είναι ένα από τα κύρια ψάρια για τις ιχθυοκαλλιέργειες. Το λαβράκι θεωρείται εκλεκτό ψάρι στην ελληνική κουζίνα, ενώ χρησιμοποιείται για διατροφή και από άλλους λαούς.

Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε