Συνταγές

Λαβράκι στα κάρβουνα

Υλικά

2 μέτρια λαβράκια
Ελαιόλαδο για να τα αλείψουμε
Αλάτι
Πιπέρι
Λεμόνι

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα λαβράκια. Αφού έχουμε ανάψει φωτιά στη ψησταριά μας αφήνουμε την σκάρα να καεί καλά. Όταν η σκάρα είναι έτοιμη την τρίβουμε με ένα λεμόνι. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα αλείφουμε με λάδι και από τις δυο πλευρές. Τα βάζουμε στην ψησταριά και τα ψήνουμε 10 λεπτά από την μια μεριά και άλλα 10 λεπτά από την άλλη μεριά. Τα σερβίρουμε με λεμόνι και τηγανιτές πατάτες ή πατάτες φούρνου.

Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε